изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:52 EEST
СЪЗДАВАТ АСОЦИАЦИЯ НА ОБЩИНСКИТЕ РАДИОЦЕНТРОВЕ    
ОбществоВ средата на януари в Пещера се проведе среща на представителите на Инициативния комитет за учредяване на Асоциация на общинските радиомрежи.

Инициатори на идеята са университетското радио "Алма Матер" - София и кабелните радиа от общините Пещера и Каварна. По време на срещата в Пещера, представителите на кабелните медии се срещнаха и разговаряха с представители на местната власт в общината, които изразиха пълната си подкрепа за учредяването на такава асоциация и  изтъкнаха значимата роля на местното радио за живота на хората в общината.
Целта на бъдещата асоциация е да се систематизират проблемите и да се предприемат необходимите стъпки и действия пред съответните органи и организации в България, имащи отношение към кабелните радио-оператори, да защитава правата и  интересите на местните радиа. До месец предстои подготовката на документите за регистрация на асоциацията, а през март ще се проведе и учредителното събрание за създаването й, на което ще присъстват програмните ръководители на общинските радиа от страната.
 


Сходни връзки

СЪЗДАВАТ АСОЦИАЦИЯ НА ОБЩИНСКИТЕ РАДИОЦЕНТРОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди