изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:11 EET
Кметът на Каварна направи от “Ъндърграунд” сватбен подарък    
НовиниКаварна. Кметът на Каварна Цонко Цонев бракосъчета днес Мартин, сина на директора на варненското летище Янко Янков и Мария Чернева, която е медиен съветник на министъра на образованието Даниел Вълчев.

“Имам вече две дъщери”, похвали се след подписването Янко Янков, който вече е горд дядо на едногодишно внуче от дъщеря си. Мартин и Мария били приятели с енергичния български кмет, който стана известен с успешните гостувания на световни роклегенди в северночерноморското градче. Подобаващ бе и кметският дар за младоженците, чието тържество се състоя в нашумелия ресторант на брега на морето “Българка”.
“Използвах гостуването на “Ъндърграунд” в България, поканих ги отново в Каварна и техните изпълнения бяха моя музикален подарък за младото семейство”, каза за радио “Фокус” - Варна Цонко Цонев. “Днес ми върви на бракосъчетания и на рокконцерти”, обобщи с типичното си чувство за хумор каварненският кмет. В момента той пътува за София, за да присъства на концерта на германската рокбанда “Хелоуин”, организиран от “Жокер медия”.
 


Сходни връзки

Кметът на Каварна направи от “Ъндърграунд” сватбен подарък | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди