изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:09 EEST
3 дни траур в Полша. Кучета търсят трупове в руините    
По света Кучетата, които откриват живи хора, вече са изведени от изложбения комплекс в Катовице и са доведени други, специализирани в откриване на трупове.

Малка е вероятността да намерим живи хора, защото претърсихме всичко, но все пак ще бъдем 100% сигурни едва когато останките бъдат разчистени, обясни говорителят на противопожарните служби Ярослав Войташик. Така приключи акцията по спасяването на пострадалите при срутването на покрива на изложбения център в полския град Хожув (до Катовице), който рухна в събота. В момента на инцидента е имало международна изложба на пощенски гълъби и в залата са се намирали към 500 души. През нощта на 29 срещу 30 януари от раните си почина 34-годишен мъж, с което трагичната равносметка вече е 67 убити (от тях най-малко 9 чужденци), около 150 са ранени. Основна версия за срутването е многото сняг върху покрива. В Полша е обявен 3-дневен траур.
Снимка: Lenta.Ru/AFP

http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

3 дни траур в Полша. Кучета търсят трупове в руините | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди