изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 23:18 EEST
ИЗБРАХА НЕСРИН АЛИ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА МДПС    
ПолитикаВ неделя от 15.00 ч. в залата на община - гр. Добрич се проведе Третата редовна областна отчетно-изборна конференция на Младежкото Движение за права и свободи /МДПС/, съобщиха от местната младежка структура на партията.

Гости на конференцията са били д-р Ердинч Хаджиев - народен представител и областен председател на ДПС - Добрич, Динчер Хаджиев - областен управител, г-жа Ализан Яхова - член на Оперативното бюро на МДПС, г-жа Севинч Нури - зам.-председател на Централния съвет на МДПС и г-н Митхат Метин - народен представител от Плевен и зам.-председател на Централния съвет на МДПС. 
След направения отчет от областния председател на  МДПС Нурал Ахмед и разискванията по него се премина към избор на областен председател и областен съвет. Бяха номинирани кандидатурите на Нурал Ахмед и Несрин Али - общински председател на МДПС - гр. Добрич. От общо 73 делегати Н. Али получи 40 гласа, Н. Ахмед - 28. Новоизбраният Областен съвет ще се състои от 15 души, разпределени по квотен принцип от всички общини, информираха още от партията.  От офиса на движението добавиха още, че предстои провеждането на извънредна общинска конференция, на която да бъде избран нов лидер на младежкото движение за Добрич.
 


Сходни връзки

ИЗБРАХА НЕСРИН АЛИ ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА МДПС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди