изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 08:28 EEST
ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ ТРЕНИРАТ ДВУРАЗОВО ДО РЕВАНША СЪС "СТУДЕНТИТЕ"    
Спорт

 Въпреки ниските температури в зала "Русалка" хандбалистите на "Добруджа" ще тренират по два пъти на ден до края на седмицата, за да могат да наваксат пропуските в подготовката си.



Целта пред състезателите е да подобрят своята игра, за да могат да постигнат целта си в турнира за Купата на България - победа над състава на НСА в столицата и класиране за следващата фаза на състезанието. Както вече писахме, в първата четвъртфинална среща, проведена в Добрич, възпитаниците на Георги Андреев загубиха пред своя публика с 29:27. За да се класират за полуфиналите, "жълто-зелените" трябва да победят на реванша най-малко с три гола разлика. Според спортно-техническото ръководство и според състезателите това е напълно постижимо. Няма съмнение, че нашите момчета ще направят всичко, което е по силите им, за да продължат напред в турнира. Отборът има потенциал и неведнъж е доказвал възможностите си именно във важни срещи, и то срещу по-силни съперници. Да не забравяме обаче, че в хандбала играта на един отбор до голяма степен зависи и от съдийството. Факт е, че в първата среща със "студентите" добруджанци загубиха не само защото играха под възможностите си, а и защото съдиите направиха много грешки, с които определено помогнаха на софийския тим да стигне до успеха. Дори делегатът на мача - Андрей Андреев от Варна, призна, че младите рефери от Габрово съвсем не са свирили по най-добрия начин, и се опита да оправдае пропуските им с тяхната младост и с липсата на достатъчно опит. Добрата новина от лагера на добричкия клуб е, че в отбора няма контузени състезатели и всички участват пълноценно и с нужната отговорност в тренировъчния процес.

 


Сходни връзки

ДОБРУДЖАНЦИ ЩЕ ТРЕНИРАТ ДВУРАЗОВО ДО РЕВАНША СЪС "СТУДЕНТИТЕ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди