изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 10:51 EEST
166 НОВИНИ    
Ред и сигурностНА 30 ЯНУАРИ в Първо РПУ е получено съобщение за това, че на същата дата е откраднат товарен автомобил "Мерцедес 310", паркиран по ул. "Княз Дондуков". Возилото е жълто, с регистрационен номер Тх 07 79.  По случая е образувано полицейско дознание.

РДВР - Добрич се обръща към гражданите, които могат да подадат информация за издирвания товарен автомобил, да се обадят в най-близкото РПУ или на дежурния офицер в дирекцията.
В РПУ - ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО е получено съобщение от "Електроразпределение" Варна, район Генерал Тошево - за това, че в село Лозница е извършена кражба на около 500 метра електрически проводник. Полицията издирва извършителите на кражбата.
ОТ СЛУЖИТЕЛИ на Първо РПУ и РПУ - Тервел са спипани двама пияни шофьори, казаха още от РДВР. Мъжете са от Добрич и Тервел и шофирали съответно с 2 и 1.75 промила алкохол. И двамата са допуснали катастрофи с материални щети. Материалите по двата случая се подготвят за бързи полицейски производства.
 


Сходни връзки

166 НОВИНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди