изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 19:06 EEST
ЕВАКУИРАХА УЧЕНИЦИ ОТ ПМГ "ИВАН ВАЗОВ"    
Ред и сигурностПожаро-техническо занятие и евакуация в обстановка на пожар бяха проведени вчера в Природо-математическата гимназия "Иван Вазов" в Добрич. Участваха служители на Регионалното звено "Пожарна и аварийна безопасност", които показаха как се действа в случай на пожар.

С това стартира Националната програма за превенция на престъпността сред децата и младежите. Тя е по инициатива на Министерствата на вътрешните работи и на образованието и науката и е подкрепена от Националното сдружение на общините. Програмата се реализира едновременно на територията на цялата страна. Вчера подобно занятие бе проведено и в СОУ "Йордан Йовков" в Тервел.
Месец февруари е посветен на пожарната безопасност. По предварителен график, служителите на РЗ "ПАБ" ще проведат беседи и пожаро-технически занятия в учебните заведения в областта. Предвидени са различни теми, според възрастта на децата.
В периода от март до юни пък служители от различни звена в РДВР ще имат поредица от срещи в училищата в Добричка област. Целта е подрастващите да се запознаят с евентуалните опасности на улицата, в заведенията, у дома и с начините за предпазване и безопасно поведение.
 


Сходни връзки

ЕВАКУИРАХА УЧЕНИЦИ ОТ ПМГ "ИВАН ВАЗОВ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди