изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:42 EEST
ПРОВАЛИ СЕ СЕСИЯТА В КРУШАРИ    
НовиниПричина е отсъствието на шестима общински съветници - петима от ДПС и един от коалиция "Община Крушари - дом за нашите деца". Нямам думи - бе коментарът на Злати Киров, който трябваше да положи клетва и така официално да встъпи в длъжността кмет на общината

Насрочената за вчера сесия на Общинския съвет на Крушари се е провалила. Причината - липса на кворум. Отсъствали са шест общински съветници - петима от ДПС и един от коалиция "Община Крушари дом за нашите деца", каза председателят на ОбС Зекерие Алиш. Следващото заседание вероятно ще бъде в дните около 8 февруари, добави той.
На вчерашната сесия в Крушари новоизбраният кмет на общината Злати Киров трябваше да положи клетва и така официално да встъпи в длъжността. По този повод НДТ го потърси за коментар. "Нямам думи. Не мога по никакъв начин да квалифицирам поведението на тези общински съветници" - заяви Злати Киров.
Пред репортер на НДТ общинският лидер на ДПС Илхан Нестеджеб заяви: "Поемам изцяло отговорността за неявяването на общинските съветници от групата на ДПС на заседанието. Имаме решение на общинското ръководство нашите съветници да не участват в заседанията до произнасянето на съда по внесаната от нас и от името на нашия кандидат жалба. Още веднъж искам да заявя, че имаме внесена жалба в съд, който вече е насрочил и дата на делото - то ще се гледа на 7 февруари от 9 часа. Искам също да знам защо колегите от БСП бързат толкова да седнат на кметския стол?".
 


Сходни връзки

ПРОВАЛИ СЕ СЕСИЯТА В КРУШАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди