изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:00 EEST
МИЛКО НИЧЕВ СЕ ПРИБРА    
НовиниДобричлията е заявил, че срещу него не е било упражнявано насилие, но условията са били тежки 

Корабният инженер Милко Ничев, който бе отвлечен в Нигерия на 11 януари и прекара в плен 19 дни, се завърна вчера в България. В следобедните часове съпругата му Александра Ничева каза за НДТ, че го очаква да кацне около 20 ч. на летището във Варна. Тя добави още, че при пристигането му в София той е имал среща с представители на Министерство на външните работи, а след това е отишъл при приятели.
Вчера Милко Ничев кацна с полет на авиокомпания "Бритиш Еъруейз" от Лондон, съобщиха информационните агенции. На летището е посрещнат от представители на външно министерство. "Не знам точно условията, при които съм освободен. Отведоха ни на определено място, откъдето ни поеха нигерийските власти" - е заявил при пристигането си добричлията. Той е казал още, че се чувства добре и благодари на всички, които са съчувствали на него и семейството му. В Нигерия срещу него не било упражнявано насилие, но условията били тежки, защото се намирали в джунглата. Хранили ги с консерви и плодове. Пред журналисти в столицата Ничев е казал, че със сигурност няма да се върне в Нигерия.
По-късно вчера агенция "Фокус" съобщи, че четиримата чуждестранни работници, които бяха в плен в Нигерия, са се разболяли през това време от малария. Чужденците обаче получили медикаменти от похитителите.
Очаква се днес Милко Ничев да се срещне с журналисти в Добрич.
 


Сходни връзки

МИЛКО НИЧЕВ СЕ ПРИБРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди