изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:34 EET
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност През изминалото денонощие на територията обслужвана от РДВР гр.Добрич са регистрирани  9 криминални престъпления и произшествия.


 1. На 31.01.06 г. около 19,30 ч. в района на лозята край гр.Добрич след проведени незабавни, оперативни действия от полицейски автопатрули на Първо РПУ Добрич са задържани две лица от гр.Добрич, съответно мъж на 38 години и жена на 47 г.
 Същите са заподозрени в това, че непосредствено преди задържането са направили опит да извършат кражба на вещи от вилна постройка в горепосочения район.
 Работата по изясняването на случая продължава. Материалите се подготвят за бързо полицейско производство.
 Двете задържани лица са криминално проявени и осъждани. Мъжът има 5 присъди за кражби и ПЗО на автомобил.
 2. На 31.01.2006 г. в Първо РПУ се тъжи жителка на гр.Добрич за това, че на същата дата неизвестно лице от паркирания й в района на ул."К.Методий" гр.Добрич лек автомобил е извършило кражба на чанта, в която е имало парична сума от около 1000 лв и документи.
 3. На 31.01.06 г. в първо РПУ е получен сигнал за това, че през нощта на 30/31.01.06 г. в района на кооперативен пазар гр.Добрич, неизвестно лице чрез взлом е влязло в магазин за хранителни стоки и е извършило кражба на цигари, алкохол и хранителни продукти на обща стойност около 470 лв.
 По двата случая работят служители на първо РПУ Добрич, провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителите на двете деяния. Образувани са полицейски дознания.
 
 На територията, обслужвана от РДВР е  регистрирано 1 ПТП с материални щети.
 - на31.01.06 г. около 21,30 ч. в гр.Добрич от служители на Първо РПУ Добрич е установен 23 г. водач, който е управлявал лек автомобил ВАЗ след употреба на алкохол над 1,2 промила. Техническото средство, с което е изпробван водача е отчело 2,31 промила алкохол в издишвания от него въздух.
 Материалите по случая се подготвят за бързо производство, тъй като деянието на водача е престъпление по чл.343 Б ал.1 от НК.
 Водача е задържан за срок от 24 часа в първо РПУ Добрич.

Поделенията на РЗ ПАБ  не  са участвали в гасенето  на  пожари

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди