изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:38 EET
Пловдивският Леонардо ди Каприо дава уроци по танци на тв водеща    
НовиниПловдивският двойник на Леонардо ди Каприо Димитър Иванов получи предложение да стане личен треньор по танци на тв водеща. 18-годишният танцьор гостува в най-новото предаване на телевизия “Евроком България” – “4+1” в последния ден от месец януари.

  След като го разпитва надълго и нашироко за танцовите му успехи и постижения, водещата Златка не устоя на изкушението и му предложи да й даде някорко урока по танци, а после да направят специално предаване, в което да покажат резултатите.

Носителят на 11 купи от наши и международни турнири разкри, че през тази година няма да набляга много на танците, а на изучаването на немския език. Причината е, че активно се подготвя за кандидатстване в Кайзерслаутернския университет в Германия по специалностите “Бизнес администрация” и “Икономика”. Въпреки натоварената си програма красавецът ще продължи да поддържа танцовата си форма и дори сподели, че вече е замислил да отвори свой частен клуб по танци. Последната страст на Митко е салсата и е на мнение, че в града по тепетата все още няма истински салса-клуб. И затова той възнамерява да го създаде.

Героят от клипа на фолкзвездата Цветелина “Интернет любов” отскоро шофира спортен “Сааб”. “Той е на татко. Беше го зарязал след като се развали преди няколко години. Обикалях по доста автосервизи из Пловдив и всички майстори вдигаха ръце от него. Затова си навих на пръста сам да го ремонтирам и ето че успях”, разказва с характерната си усмивка чаровника, който тази година е и абитуриент в Руската гимназия.

 


Сходни връзки

Пловдивският Леонардо ди Каприо дава уроци по танци на тв водеща | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди