изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:18 EEST
7 ХИЛ. ДУШИ СЕ ДЕКЛАРИРАХА ПРЕД ТД НАП ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ    
НовиниСедем хиляди клиенти на териториалната дирекция на Националната агенция по приходите - Добрич, подадоха декларации до 31 януари, информираха от местното подразделение на дирекцията.

Повечето от тях предпочетоха да сторят това лично, във фронт-офиса на агенцията. Общо 3 552 са приетите патентни декларации. 177 от тези клиенти са се възползвали от алтернативните пощенски услуги. За миналата година общият брой на подадените патентни декларации е бил 3 733.
3 394 лица са подали декларации по чл. 41 от Закона за облагане доходите на физически лица. Очаква се в следващите няколко дни да пристигнат още документи с пощенско клеймо от 31 януари. Припомняме, че клиентите, подали в този срок своите декларации, ползват 5 % отстъпка. Това се отнася и за внеслите пълния размер на патентния си данък. Досега нито един клиент на ТД на НАП - Добрич, не се е възползвал от алтернативната услуга - подаване на документи по електронен път.
 


Сходни връзки

7 ХИЛ. ДУШИ СЕ ДЕКЛАРИРАХА ПРЕД ТД НАП ДО КРАЯ НА ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди