изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:39 EEST
Стартира българският секс портал    
Новини Стартът на уникален по рода си секс портал е първата инициатива от социалния проект SexWell. Порталът и проектът бяха официално представени пред журналисти миналата седмица, писа в. "Дума".
Идеята на проекта е да провокира качествено ново отношение на българина към секса, да му помогне да дефинира и изрази ясно своите сексуални предпочитания и нагласи.


За старта си www.sexwell.bg обяви конкурс за най-гореща БГ-двойка. Посетителите на сайта ще могат да избират, както романтични двойки, така и партньори в бизнеса и изкуството. Сред имената са Сергей Станишев и Елена Йончева, Нели от предаването "Туистът" с приятеля си диджей Айван, Дони и Нети, Азис и Устата. Гласуването е активно до 24 февруари 2006 г.
Новият сайт предлага актуална информация и новини, свързани със сексуалната култура. За разлика от други розови сайтове, в него няма да има кадри с порнографско съдържание. В библиотеката на портала желаещите ще могат да се запознаят със статии за успешни сексуални практики и преодоляване на проблеми. На най-задаваните въпроси ще отговаря д-р Румен Бостанджиев. На сайта е базиран и най-големият он-лайн магазин за секс-артикули и инструкции за използването им. http://news.idg.bg
 


Сходни връзки

Стартира българският секс портал | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди