изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:25 EET
ПЪРВИ СТАРТ ЗА ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА    
СпортУтре в столичната зала "Фестивална" ще се проведе традиционният международен турнир за купа "Академик". Участие в него ще вземе най-добрата добричка лекоатлетка Еманоела Янкова.

 Състезателката на СКЛА "Добруджа 99" ще доказва възможностите си в нетрадиционна за нея дисциплина - гладкото бягане на 1000 м. Това ще бъде първо състезание за Новата година за възпитаничката на треньора Николай Янков. Седмица по-късно тя ще вземе участие в държавното първенство за мъже и жени, което също ще се проведе в зала "Фестивална". Тогава обаче ще защитава честта на добричкия клуб в две дисциплини - 1500 и 3000 м.

Първо състезание за сезона ще имат  в събота и неделя още трима състезатели на "Добруджа 99".  Костадин Стоянов, Силвия Баръмова и Божидара Маринова ще се борят за точки и медали  на държавното първенство за юноши и девойки младша възраст в столицата. Те ще се състезават в бягането на 1500 и 3000 м.

 


Сходни връзки

ПЪРВИ СТАРТ ЗА ЕМАНОЕЛА ЯНКОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди