изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:30 EEST
ОЩЕ ЕДИН БИВШ ФУТБОЛИСТ НА "ЛЕВСКИ" ЩЕ ИГРАЕ В "КАЛИАКРА" ?    
СпортПродължава подготовката на футболистите на "Калиакра" в Сливен. От президента на клуба Красимир Тодоров научихме, че се очаква към отбора да се присъедини още един бивш футболист на столичния "Левски" - халфът Веселин Сърбаков.

 След като напусна софийския гранд, той игра в чужбина, а преди година се изявяваше с екипа на "Вихрен" (Сандански). Ако се стигне до подписване на договор, В. Сърбаков е бъде третият футболист, носил с успех синия екип. Както вече писахме, по време на предсезонната подготовка в каварненския тим бяха привлечени полузащитникът Владо Йонков и нападателят Георги Георгиев. Междувременно стана известно, че спортно-техническото ръководство на "Калиакра" е уговорило три контроли по време на лагера.  Утре възпитаниците на Йордан Йорданов ще срещнат военния отбор от града на 100-те войводи, в понеделник ще играят с втородивизионния ОФК "Сливен", а в сряда - с "Берое" (Стара Загора).     

 

 

 

 


Сходни връзки

ОЩЕ ЕДИН БИВШ ФУТБОЛИСТ НА "ЛЕВСКИ" ЩЕ ИГРАЕ В "КАЛИАКРА" ? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.20 секунди