изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:29 EET
Арлин Антонов: Убийството на двете момичета в Пазарджик е изключително жестоко престъпление    
Ред и сигурностСофия. “Убийството на двете момичета в Пазарджик е изключително жестоко престъпление” - каза пред Агенция “Фокус” Арлин Антонов, общински съветник от Пазарджик.

Той изрази притеснение от факта, че все още не са намерени извършителите на това престъпление. Той бе категоричен, че това трябва да стане възможно най-скоро, а престъпниците да получат най-тежкото наказание.
Съветникът не коментира дали полицията в града си върши добре работата и остави това на министъра на вътрешните работи.
По думите на Антонов обаче в Пазарджик имало много престъпни деяния, които се увеличавали все повече. “Когато има ниска престъпност и бързо разкриване на случаите, означава че полицията работи ефективно”, завърши Арлин Антонов.

***
Роднини и близки на момичетата, както и десетки граждани на Пазарджик и гости на града се прощават с тях на траурната церемония, която продължава вече повече от час.

Агенция “Фокус” припомня:
В сряда на 1 февруари в местността “Грамадата” бяха открити телата на двете сестри Кристина и Росица Белнейски. Във фаталната нощ на тяхното изчезване момичетата са били в заведение "Булид". Там роми, за които се знае, че са сутеньори, са поръчвали питиета за момичетата. Двете сестри са си тръгнали от заведението към 22.30 часа.
Според разследващи случая кръгът от заподозрени е силно стеснен. Обстойно е анализиран и запис от видеокамери, монтирани в заведението, където момичетата в петък вечерта последно са били забелязани. Очертава се версията, че в същото заведение по това време са били и убийците. Според една от версиите, по които работят следователите, Росица и Кристина Белнейски вероятно са станали жертва на пещерски роми сутеньори.
ЦВЕТОМИРА ГЕОРГИЕВА
 


Сходни връзки

Арлин Антонов: Убийството на двете момичета в Пазарджик е изключително жестоко престъпление | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди