изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:59 EET
Николай Камов: Имаме принципни различия с водената от правителството политика    
Политика София. Има принципни различия в политиките, които БСП като част от Коалиция за България се ангажира да поеме преди изборите и политиката, която е предприело правителството. Това каза пред Агенция “Фокус” лидерът на ПД “Социалдемократи” Николай Камов по повод организираната днес от движението пресконференция.

Камов уточни, че тема на тази пресконференция ще бъде провелото се вчера заседание на Националния съвет на сдружението. На него е била направена равносметка на случилото се половин година след изборите. По думите на Камов, неговото движение е изпълнило всички свои ангажименти към Коалиция за България и Нова левица, но не е срещнало същото от страна на своите коалиционни партньори. Лидерът на “Социалдемократи” обясни, че движението се разграничава от някои аспекти на политиката на управляващите. Като пример той посочи икономическите мерки, които е предприело правителството. Според него, причината за това различие, появило се между коалиционните партньори, е липсата на добри формати за разговори. Камов съобщи, че нито Нова левица, нито Коалиция за България се събират достатъчно често.
ИЛИНА ГРИГОРОВА
 


Сходни връзки

Николай Камов: Имаме принципни различия с водената от правителството политика | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди