изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:47 EEST
САМО В КОЙКТЕЙЛ - КЛУБ "V.I.P." ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ИСТИНСКИ ИЗИСКАНО    
ЛюбопитноЗа тези, които още не знаят - в Добрич отвори ввати първия коктейл - клуб, който се намира в сутерена на хотелски комплекс "България"

Дали в ранните утринни или в по-късните следобедни часове, сте решили в приятна компания да изпиете чаша кафе или пък някое питие, това е без значение. Важното е да подберете внимателно мястото, където можете да се отпуснете и насладите, както на компанията, така и на напитките. Най-новото заведение в града ни е коктейл - клуб "V.I.P.", което се намира в сутерена на хотелски комплекс "България" и бе известно преди време като кафе "Басейна".
Тук наистина ще се почувствате изискано, а и цените са по джоба на всеки един. Заведението предлага уют и комфорт на своите посетители. Дискретната обстановка е осигурена от оформените сепарета, както и от приятната съвременна музика. В студените мразовити дни там е топло и приятно, и дори докато чакате компания, можете да прочетете последната преса, тъй като тя се предлага на място в заведението.
Амбицията, която са си поставили собствениците на клуба е да задоволят и най-изисканите вкусове. В това може да се убеди всеки, като разтвори менюто. Едва ли има заведение в града, където да се предлага по-богата гама от коктейли - тук можете да опитате, както горещи коктейли на основа уиски, бейлис, също така и къси такива на основа джин, текила, водка. Сред късите коктейли ще намерите имена на питиета като "Бял руснак", "Черен руснак", а също така и... "Оргазъм". Шотове, които се предлагат във "V.I.P." стряскат може би на пръв поглед - "Хероин", "Свирка" и други, но всъщност са приятни алкохолни напитки на основа текила и бейлис и действат отпускащо в приятна компания. В клуба се предлагат и дълги коктейли с атрактивните имена "Секс на плажа", "НВО", "Би Би Си" и други. За почитателите на по-хард напитките пък са коктейлите - убийци, като например "Камикадзе", който е на основа водка, но съдържа още текила и шнапс. В листата на менюто в тази категория е и традиционно познатият на българите "Облак". Интересен с името си е и коктейлът "Водка мухъл", което не означава, че водката е мухлясала.
Посетете клуба и се насладете на майсторството на барманите, които атрактивно премятат шейкъра, докато приготвят питиетата.
Естествено, любителите на чистите питиета също могат да поръчат нещо за отпускане, тъй като във "V.I.P." се предлага богата гама от твърди алкохолни напитки, вина, няколко вида бира, както и безалкохолни, енергийни и топли напитки. Заведението работи всеки ден от 7.00 ч. до 4.00 часа.
 


Сходни връзки

САМО В КОЙКТЕЙЛ - КЛУБ "V.I.P." ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАТЕ ИСТИНСКИ ИЗИСКАНО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди