изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:35 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ    
ТуризъмЗа тези, които искат да бъдат особено бляскави и във форма на незабравимата си вечер, е предложението на комплекс "Албена" - програмата на център "Витал" "Бъдете във форма за абитуриентската вечер". Какво всъщност е това - това е добре познатата програма "Витал" на SPA-центъра в хотел "Добруджа", която е 10-дневна с 11 нощувки.

По време на програмата се правят пълни изследвания на организма, препоръчва се определено меню, правят се масажи, фитнес упражнения и много други процедури, благодарение на които всеки един си тръгва с подобрено телесно тегло, увеличено самочувствие и прекрасен външен вид. Абитуриентите от випуск'2006, които искат да подобрят своята форма могат да се запишат за периода 1.04.-11.04. за програмата в бюрото на "Албена" АД, което се намира в хотел "България" в Добрич. Нощувката за един човек в двойна стая е 550 лв., а за единична стая - 660 лв. В тази цена е включен както пълният пансион, така и всички процедури.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди