изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 09:58 EEST
Кметът на Добрич Детелина Николова ще открие Международно специализирано изложение    
ЗемеделиеДобрич. Кметът на Добрич Детелина Николова ще открие дванадесетото международно специализирано изложение “Борса за семена и посадъчен материал”, съобщи пресцентърът на община Добрич.


Борсата за семена и посадъчен материал ще отвори официално врати на 7 февруари от 10 часа в Спортния комплекс “Простор” в Добрич. Кметът Детелина Николова ще пререже ритуалната лента, с което дванадесетото международно изложение ще бъде отворено за посетители.
За официалното откриване са поканени министърът на земеделието и горите Нихат Кабил, зам.-министърът на земеделието и горите Светла Бъчварова, областният управител на Добрич Динчер Хаджиев, представители на Държавен фонд “Земеделие”, на браншови съюзи и организации.
Престижният селскостопански форум се организира със съдействието на Министерството на земеделието и горите, Националната асоциация на производителите на семена и посадъчен материал и Съюза на агрономите в България. Медийни партньори са Агрофорум www.agro.bg, Агровестник и радио Браво. 98% от изложбените площи на борсата в Спортен комплекс “Простор” са заети. В изложението ще участват над 20 търговски представителства на почти всички водещи български и международни компании предлагащи семена за царевица, слънчоглед, пшеница, бобови и зеленчукови култури. От няколко години в борсата участват активно и фирми предлагащи селскостопанска техника - Ванто Трейд Ауто АД, Римекс Агрохолдинг АД, Статев ЕТ, Нико-Агротехника ООД, Раломекс АД-Завет и други.
През петте дни на форума земеделските производители ще имат възможността да направят своят избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания през 2006 г. Ще бъдат представени най-новите технологии в растениевъдството, семена за пролетни, есенни и зеленчукови култури и цветя, посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и торопочвени смески, едро-и малогабаритна техника специализирана периодика и литература. На 7 Февруари от 15 часа в конферентната зала на спортния комплекс “Простор” Фондация Рачински ще връчи наградите за “Най-добър селекционер” и “Най-добро сортоподдържане” за 2006 година.
http://www.focus-news.net
 


Сходни връзки

Кметът на Добрич Детелина Николова ще открие Международно специализирано изложение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди