изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:55 EEST
ТИЙНЕДЖЪРИ ОТ ТЕРВЕЛ ЩЕ ТВОРЯТ ЗА ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ    
ОбществоКонкурс на тема "Свети Валентин - Празник на влюбените" организира община Тервел, съобщи за НДТ зам.-кметът Дияна Илиева.

Той е под наслов "За света ти може да си един човек, но за един човек може да си целия свят". В конкурса могат да участват ученици от Тервел на възраст 14-18 години. Децата ще се състезават в три категории - за най-добър колаж /картина/, най-добро есе /разказ, стихотворение/ и най-добре изработена плюшена валентинка.
Учениците от професионалната гимназия по текстил и облекло  "Дочо Михайлов" в Тервел вече подготвят свои материали, разказа Дияна Илиева. "Майсторите на перото" ще представят свои стихове и разкази, момичетата от специалност "Оператор в шевното производство" ще изработят валентинки и фигурки, които са характерни за Деня на влюбените. Безспорна атракция ще бъде макетът на музикален светещ "град на влюбените", които обещаха да подготвят момчетата от специалност "Електротехника".
На отличилите се в конкурса ще бъдат връчени грамоти и специални награди, осигурени от община Тервел. За всички участници, които са вложили творчество и старание, са предвидени поощрителни награди. Резултатите ще бъдат обявени на 14 февруари. Във фоайето на общината ще бъде подредена тематична изложба от представените от младите хора творби. НДТ

 


Сходни връзки

ТИЙНЕДЖЪРИ ОТ ТЕРВЕЛ ЩЕ ТВОРЯТ ЗА ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди