изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:29 EEST
ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА    
НовиниКМЕТЪТ Детелина Николова ще вземе участие в два педагогически съвета - в училищата "Ст. Караджа" и "Г.С. Раковски", съобщи тя вчера, на традиционната кметска оперативка. "Смятам, че има какво да се чуе по време на съветите

при самото обсъждане на прокто-бюджета, както и че има какво да кажа на преподавателите по време на съвета" - каза още Д. Николова. Градоначалникът препоръча още и на другите си колеги - членове на кметския екип, да се включат в заседанията на педагогическите съвети по училища.
ДНЕС ОТ 10 часа за пореден път секретарят на община град Добрич Румен Русев ще отвори кутията за сигнали и жалби на гражданите в общината.
ОТ ВЧЕРА до края на седмицата по график ще се провеждат публичните обсъждания на проекто-бюджет'2006. Първата среща бе на кметския екип с неправителствени организации и граждани вчера, като кметството бе поканило над 40 представители на НПО от Добрич. Публичното обсъждане ще продължи през цялата седмица - с младежки организации, бизнессредите, хората с увреждания. Всички предложения на гражданите ще бъдат обобщени и представени за обсъждане в Постоянните комисии към общински съвет.
 


Сходни връзки

ОБЩИНСКИ ВЕСТИ В НЯКОЛКО РЕДА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди