изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 00:28 EEST
Разградчанин е най-сексапилният вегетарианец в Европа    
ЛюбопитноРазград. Разградчанинът Христо Христов е номиниран за титлата "Най-сексапилен вегератианец" на Peta, международна организация за етично отношение към животните. Нейни активисти в Америка са много холивудски звезди като Анджелина Джоли и Памела Андерсън, която наскоро проведе акция срещу веригата KFC, която предлага птичи продукти.


Христо е единственият българин, който се е добрал до финалите на конкурса сред много претенденти от цяла Европа. Конкурсът "Най-сексапилни вегетарианци в Европа" се организира за първа година, тъй като досега са правени само класации за известни личности. Гласуването за победител ще бъде електронно. Финалистите са 25 жени и 16 мъже на възраст от 17 до 45 г.
Всички поддържници на сексапилния разградчанин могат да гласуват за него на адрес: http://www.peta.org.uk/feat/euro-sexiest06-vote.asp
Христо Христов е на 22 години, студент е в 4-ти курс в УНСС, специалност информатика. Вегетарианец е от четири години. Спира да яде месо и месни продукти от етични съображения , заради конвейерното животновъдство и месопроизводство, както сам обяснява. Христо Христов сам подготвя информационни брошури за вегетарианската философия. В тях се отрича нехуманното отношение към животните във фермите, където се отглеждат в тесни клетки и боксове, докато натрупат нужното тегло за кланицата.
Студентът е активен участник и в екологични кампании. Участвал е в акции срещу изсичането на градски паркове, замърсяването на околната среда и промишленото използване на опасни химикали. В столицата участва като доброволец и в инициативата "Food Not Bombs" за раздаване на безплатна вегетарианска храна на бездомни и бедни (движението е международно и се обявявя срещу войните, бедността и унищожаването на околната среда). Христов се включва и в борбата за хуманно отношение към кучетата. Миналата година той е бил медиатор от Студентския съвет в приюта за бездомни кучета в София, за да следи дали се спазват изискванията за хуманно отношение към животните.
Христо Христов е известен в Разград от години като любител скейтбордист от отбора на Virus Skateboards. Участвал е в турнета и международни състезания. Представян е от списанието на европейската скейтборд общност "Kingpin".
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Разградчанин е най-сексапилният вегетарианец в Европа | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди