изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 01:45 EEST
ЗАПОЧВАТ ЕЖЕГОДНИТЕ ПРЕГЛЕДИ НА МАЛКИТЕ ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ    
Новини

 Боряна БОЖИДАРОВА:   Ежегодни прегледи за освидетелстване на малки плавателни съдове до 40 БТ, регистрирани в Боцманат – Балчик, ще се провеждат от 1 март до 1 юни тази година, съобщават от местния клон на Морска администрация.



- Прегледите ще се провеждат на лодкостоянките, водните бази и яхт-клубовете. За град Балчик ще се извършват от 1 март до 14 април. За лодкостоянка Тузлата от 17 април до 28 април, а за село Кранево и к.к. “Албена” – от 2 май до 31 май.

Плавателните съдове трябва да бъдат надписани по траен начин в носовата част с пристанището на регистрация и номера. Снабдяването и оборудването - индивидуални спасителни средства, противопожарно, навигационно и радиооборудване и други - трябва да бъдат маркирани с траен надпис, идентифициращ принадлежността към плавателния съд.

 По време на прегледа собствениците на плавателните съдове трябва да представят позволително за плаване и контролен талон, протокол от преглед на предшестващата година, свидетелства за годност и за правоспособност на екипажа, както и документ от финансова служба за платен данък.

Собствениците, които не възнамеряват да експлоатират през 2006 г. плавателните си съдове, трябва да декларират това преди или по време на прегледа. Корабособствениците, незаявили преглед или извеждане от експлоатация за 2006 г., ще бъдат служебно заличени от  регистъра на Дирекция “Морска администрация” – Варна, в срок до три месеца от датата на прегледите. Тези, които ще извършват през летния сезон превоз на пътници, могат да получат допълнителна информация в Боцманат - Балчик.

 

НДТ

 


Сходни връзки

ЗАПОЧВАТ ЕЖЕГОДНИТЕ ПРЕГЛЕДИ НА МАЛКИТЕ ПЛАВАТЕЛНИ СЪДОВЕ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди