изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 16:42 EEST
Буш планира внезапен удар срещу Иран?    
По света Американските стратези чертаят план за нападение срещу Иран, като последно средство, чрез което да попречат на Техеран да се сдобие с ядрено оръжие.

Това пише на първата си страница днес британският вестник Sunday Telegraph, цитиран от Дарик. Централното командване и плановиците от стратегическото командване ”са набелязали целите и работят по логистичните въпроси с оглед на военна операция”. Проучва се възможността за военна операция при провал на дипломатическите усилия. ”Това е нещо повече от обикновена военна преценка”, пише Сънди Телеграф, цитирайки високопоставен представител на Пентагона. Ултраконсервативният президент на Иран Махмуд Ахмадинеджад (на снимката) заплаши, че ще се оттегли от Договора за неразпространение на ядрените оръжия, ако Западът продължи да иска да лиши Ислямската република от правата й в ядрената сфера. МААЕ сезира Съвета за сигурност на ООН, а Иран възобнови програмата си.

http://www.dir.bg/

 


Сходни връзки

Буш планира внезапен удар срещу Иран? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди