изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:29 EEST
ПРОГРАМА "ВИТАЛ" НА "МЕДИКА - АЛБЕНА" ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО НА ТЯЛОТО И ДУХА    
ТуризъмПрограма "Витал", която предлага на своите гости медицински център "Медика" в Албена, ще ви научи да живеете разумно и природосъобразно, ще ви помогне да се освободите от стреса, да добиете нови здравословни навици, да подобрите жизнения си тонус, да отстраните излишните килограми, да намерите нови приятели.

"Витал" е програма за пълно възстановяване, тонизиране и отслабване. Енергията, получена в резултат от интегрирането на разнообразни процедури, подобрява общото състояние и кондиция на тялото, а също така и на духа. Специалистите акцентират върху висока двигателна активност, добре балансирано хранене и индивидуален подход към всeки гост, в зависимост от здравословното състояние, физиологичен капацитет и потребности. Обективните резултати, които се постигат, са понижаване на телесното тегло, нормализиране стойностите на кръвното налягане, намаляване нивото на холестерола и кръвната захар в организма и профилактика на социално-значимите заболявания - захарен диабет, атеросклероза, мозъчни инциденти и сърдечно-съдови заболявания.
Програмата включва 10 процедурни дни с индивидуални и групови процедури, като това всъщност са 11 нощувки в стая за двама. Естествено, при желание може да бъде наета и самостоятелна единична стая, като се доплащат по 10 лв. на ден. Настаняването е в хотел "Добруджа". Включено е още диетично хранене - три пъти на ден в ресторанта на хотела. При желание на клиента престоят може да се удължи, като цената за един ден е 70 лв.
Много са доволните клиенти на SPA центъра в хотел "Добруджа" и най-вече доволни от програма "Витал". Сред благодарностите, отправени към лекарите и физиотерапевтите, работещи  там, са "Бъдете все така усмихнати, професионални и сърдечни!", "Вие вече сте в Европа! Благодаря Ви от сърце!"
 


Сходни връзки

ПРОГРАМА "ВИТАЛ" НА "МЕДИКА - АЛБЕНА" ПОДОБРЯВА ЗДРАВЕТО НА ТЯЛОТО И ДУХА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди