изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 22:30 EEST
КМЕТЪТ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ - ВАРНА"    
НовиниПо време на визитата си в края на миналата седмица председателят на "Електроразпределение - Варна" - Райнхард Ашендорф, се е срещнал и с кмета на Добрич г-жа Детелина Николова.

По време на срещата е било обсъдено оптималното управление на уличното осветление, както и въпроса с окончателното приемо-предаване на уличното осветление от страна на енергийното дружество на кметството. "Много силен натиск оказах и се надявам до края на седмицата да имаме становище относно замяната дълг срещу собственост, като имам предвид натрупания дълг от "Тролейбусен транспорт". До 2011 г. по закон енергодружествата трябва да изкупят всички трафопостове. Принципно имаме съгласие на бившия собвственик и вече толкова време чакаме становището на новия собственик "Е.он" - добави още Д. Николова. Припомняме, че след решение на Общински съвет бе направена оценка от независими оценители на 8 трафопоста, собственост на общината, чиято стойност е 469 806 лв. с ДДС. Дългът, натрупан към енергодоставчика, възлиза на 354 019 с ДДС и лихви.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ СЕ СРЕЩНА С ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА "ЕЛЕКТРОРАЗПРЕДЕЛЕНИЕ - ВАРНА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди