изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 02:57 EEST
ЕЗИКОВЦИ ПРАЗНУВАХА СЪС СЪРЧИЦА, БАЛОНЧЕТА И ЛЮБОВНИ ДУМИ    
ОбразованиеИзпълнен с емоции и настроение бе вчерашният 14 февруари за учениците и преподавателите в Езикова гимназия "Гео Милев" в Добрич.

Сериозни заслуги за това имаха представителите на ученическия парламент. Благодарение на техните сръчни ръце и въображение, още в ранните часове на празника училището посрещна своите възпитаници, украсено със сърчица, балони, любовни пожелания. Послание имаше на всяка класна стая, включително и на вратата на директорския кабинет. А пожеланието от името на целия ученически парламент бе: "Бъдете винаги опиянени от любов и никога пияни от...".
Украсена със сърчица бе и пощенската кутия в училището. Със специален надпис до нея се призоваваха учениците да напишат своите послания и сложени в плик да ги пуснат в кутията. А обещанието бе, че на 14 февруари Купидон задължително ще достави валентинката до обекта на чувствата. Вчера в ролята на пощальон влезе и Ружа Калчева от 9 "д" клас, която е секретар на ученическия парламент.
 


Сходни връзки

ЕЗИКОВЦИ ПРАЗНУВАХА СЪС СЪРЧИЦА, БАЛОНЧЕТА И ЛЮБОВНИ ДУМИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.17 секунди