изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:39 EEST
"Infernal" се включват в мегакупонa за 5-ия рожден ден на Радио "Сити"    
КултураДатското дуо "Инфърнъл" без съмнение е № 1 на денс-поп музиката в Дания. Европейският им хит "From Paris To Berlin" дълго време престоя на челните места в клубните чартове и плейлистите на водещите радиостанции, а сега по неговите стъпки върви и новият им сингъл "Keen On Disco".

И двете песни са част от третия албум на "Инфърнъл" "From Paris To Berlin" (Magic Records/Вирджиния Рекърдс), който е издаден в над 32 страни.
"From Paris To Berlin" е единствената песен на датски изпълнители, номинирана за Nordic Music Awards 2005 - музикалните отличия на Дания, Швеция и Норвегия. Номинациите са на базата на продажби на териториите на тези три страни, а зрителите са тези, които решават кой в крайна сметка да вземе статуетката. Тази година "Инфърнъл" победиха. Те не само излязоха първи на сцената, за да изпълнят на живо най-големия си хит, но и си тръгнаха с приз за Best Nordic Act!
Само преди месец "Инфърнъл" откриха церемонията по връчването на музикалните награди на най-голямата европейска радиоверига NRJ, които се раздават ежегодно в Кан, и си тръгнаха с две статуетки - за най-добри артисти от Скандинавия и най-добри артисти от Дания.   

     
  26 февруари,
площад Батенберг,
20.00 ч, вход свободен

 


Сходни връзки

"Infernal" се включват в мегакупонa за 5-ия рожден ден на Радио "Сити" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди