изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 23:05 EEST
ЩЕ ПРОБВАМЕ ПАК ДА ВЛЕЗЕМ В ГИНЕС    
ОбществоКаварна била избрана за домакин на 101-часов рок маратон, в който участие ще вземат над 60 групи. Кметът Цонко Цонев научи от репортер на НДТ, че градът му ще е домакин на проявата


Българското издание на фестивала "Monsters of Rock" ще атакува книгата на рекордите "Гинес" това лято край Каварна, съобщи вчера електронното издание Варна-спорт. Според основния му организатор - Неди Крос от "Universum Entertainment", се планира участието на над 60 групи, които да свирят непрекъснато общо 101 часа, поставяйки рекорд за Книгата на "Гинес". Откриването ще бъде в 20 ч. на 3 август, а фестивалът ще продължи до 7 август. По официална информация на организаторите, фестът ще бъде край Каварна. Изборът на място ще стане известен през март, а строежът на фестивалното градче ще започне в началото на юли. Предвиден е строеж на 38-метрова постоянна сцена, която да отговаря на всички изисквания на световните звезди.
От гостуващите изпълнители засега сигурни са Axel Rudi Pel, Motorhead, In Flames, има потвърждение от Saxon, както и от немците Justice. Водят се преговори с Children of Bodom, Rasmus и др. Още Judas Priest, Slipknot, Whitesnake, Ministry са сред рок-легендите, които се предвижда да вземат участие на живо по време на фестивалните дни от 3-7 август.  Участие във фестивала ще вземат и всички по-известни родни рок-групи, както и водещи в жанра банди от Балканите. "Universum Entertainment" бяха в основата на поредицата концерти в Каварна през миналата година.
Кметът на Каварна Цонко Цонев научи от репортер на НДТ, че градът му е избран за рок-фестивала и ще влезе в Гинес. По телефона той заяви: "Запознат съм с идеята, но до момента не се знаеше точно мястото. В края на миналата година Неди Крос беше в САЩ за договаряне с различните изпълнители".
 


Сходни връзки

ЩЕ ПРОБВАМЕ ПАК ДА ВЛЕЗЕМ В ГИНЕС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди