изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 00:38 EEST
ЩЕ ИЗВЪРШВАТ МАСОВИ ПРОВЕРКИ НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ОБЕКТИ В ОБЛАСТТА    
НовиниОт началото на април Комисията по търговия и защита на потребителите започва масови проверки за категоризацията на туристическите обекти във Варненска и Добричка области, съобщи агенция Фокус, цитирайки председателя на комисията във Варна Дамян Лазаров.

Той е съобщил вестта вчера, по време на дискусия в рамките на Панаира на туризма и свободното време. Обектите, които нямат категоризация и които не са в процедура за придобиването й, ще бъдат затворени, е заявил Лазаров. Той отбелязал, още че в областта на контрола в туризма държавата има ясна идея. В приоритетите на комисията за тази година са равнопоставеността на всички субекти, предлагащи туристически услуги, намаляване на обектите, работещи без категоризация, и прозрачност в работата на комисията. Проверките, които ще се правят по региони, ще бъдат с участието на представители от бранша, като целта е те да придобият по-ясна представа за състоянието на базата. Друга цел в работата през 2006 г. е повишаването на качеството на предлаганите туристически услуги.
 


Сходни връзки

ЩЕ ИЗВЪРШВАТ МАСОВИ ПРОВЕРКИ НА ТУРИСТИЧЕСКИТЕ ОБЕКТИ В ОБЛАСТТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди