изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 11:48 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР    
Ред и сигурностПрез изминалото  денонощие на територията обслужвана от РДВР гр. Добрич са регистрирани  6 криминални престъпления и произшествия


 1.След проведени оперативно издирвателни мероприятия от служители на Първо РПУ-Добрич и оказано съдействие от  РПУ Аксаково при РДВР-Варна, са задържани двама мъже от гр.Добрич и гр.Варна,съответно на 39 и 40 години.
 Двамата задържани са заподозрени в това,че на 14.02.2005г. са извършили кражба на 40 заклани пилета птицекланица в гр.Добрич. Пилетата обект на престъпно посегателство са иззети от служители на полицията и върнати на собствениците.
          Работата по изясняването на случая продължава.Образувано е полицейско дознание.
           2.На 15.02.2006г.в РПУ-Тервел е получен сигнал от ЗК"Безмер"с.Безмер за това ,че през нощта на 14/15.02.2006г.от стопанския двор на кооперацията е извършена кражба на около 200 литра дизелово гориво.
            В резултат на предприетите незабавни оперативни мероприятия по т.н."горещи следи"от служители на РПУ Тервел е установен 31 годишен жител на с.Безмер,заподозрян в извършването на престъпното деяние.Горивото обект на кражба е иззето от полицията и върнато на земеделската кооперация.
           Материалите по случая се подготвят за бързо полицейско производство.
           3.На 15.02.2006г.след проведени активни оперативни мероприятия от служители на Първо РПУ и Второ РПУ са установени две лица обявени на 14.02.2006 година за общодържавно издирване,съответно 10 годишен ученик от специализирано училище на територията на гр.Добрич и 24 годишна жителка на гр.Каварна.Двете лица са напуснали съответно училището и дома си и са били в неизвестност.
 На територията, обслужвана от РДВР са  регистрирани 8 ПТП с 1 загинал гражданин
 На 15.02.06 г. около 22.00 ч. в района на с.Овчарово, общ.Добричка е възникнало тежко ПТП, при което л.а. "Опел-Вектра", управляван от 45 г. водач от гр.Добрич напуска платното за движение и се удря в крайпътно дърво. В резултат на удара водача е починал на място.Трупът е транспортиран до Съдебна медицина - Добрич.
 Причината довела до възникването на ПТП се изяснява в условията на предварително производство.
Поделенията на РЗ ПАБ   са участвали в гасенето  на един пожар без нанесени материални загуби  и две АСД.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди