изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 21:18 EEST
СМЕТКИ ЗА ТЕЛЕФОН МОГАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ И В ПОЩАТА    
ОбществоОт пресцентъра на БТК информираха, че е подписано споразумение за съвместна дейност за разширяване на мрежата от обекти, в които се заплащат телефонни сметки.

 Проектът предвижда от началото на април тази година сметките на БТК да се плащат в още 67 обекта на Български пощи в цялата страна. Освен в магазините на БТК, сметките към компанията могат да бъдат плащани още и във всички магазини на търговските вериги Office 1 Superstore, Germanos и 2be. Абонатите на домашни телефонни постове могат да заплащат дължимите суми от 14-о до 29-о число на календарния месец и в офисите на Стопанска инвестиционна банка (СИБанк), Обединена българска банка (ОББ), "Финанс инженеринг". Те могат да използват още банкоматите на Борика, DSK и ОББ, интернет и телефон, както и картите на Transcard. Абонатите на домашни и бизнес телефонни постове на компанията биха могли да заплащат задълженията си и по банков път.
 


Сходни връзки

СМЕТКИ ЗА ТЕЛЕФОН МОГАТ ДА СЕ ПЛАЩАТ И В ПОЩАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди