изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 16:00 EEST
ЗАД "ВИКТОРИЯ" ПРЕДЛАГА КОНКУРЕТНИ УСЛОВИЯ, СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ    
Икономика

За дружеството, кое е то и какво предлага на застрахователния пазар - пред НДТ - главният директор на Главна агенция - Добрич Весела СТОЯНОВА

От май 2005 година Главната дирекция - Добрич на застрахователно акционерно дружество "Виктория" се ръководи и представлява от Весела Стоянова. Дамата е инженер, със специализация "Стопанско управление и администрация", като има и допълнителна квалификация по мениджмънт, маркетинг и коопериране от Саксонската академия по мениджмънт в Германия. Работила е в "Албена" АД, "Албена инвест холдинг", Стопанска банка.



- Г-жо Стоянова, с какво се характеризира ЗАД "Виктория" и какви са основните цели, които екипът на дружеството си е поставил?
- ЗАД "Виктория" е от 2003 година на застрахователния пазар в страната, но се развива с много високи темпове и вече е с доказано име. За кратко време успява да създаде около 60 офиса в цялата страна, прекрасен екип от професионалисти и да наложи името си на пазара.
Стремежът ни е да предложим на всички свои клиенти спокойствие и сигурност, поемайки риска, който съществува за тяхното имущество, за техния автомобил, за тяхното пътуване, тяхната професионална реализация и отговорност, за всичко свързано с техния начин на живот и дейност. Мога да твърдя, че всеки, който веднъж се е доверил на "Виктория" - получава специално внимание, много добро обслужване и остава клиент и в бъдеще. Освен това, целта ни е да предлагаме конкурентни условия, многообразни застрахователни продукти, коректност при изплащане на застрахователни обезщетения. Предлагаме атрактивни бонуси за всички лоялни клиенти, продажба в пакет и други специални оферти.
- А какво е Вашето отношение към застраховането?
- За мен това е голямо предизвикателство. Освен това за мен е много важно всеки клиент да остане доволен, спокоен, усмихнат... и, разбира се, да оправдая гласуваното ми доверие. Чувствам се длъжна да предлагам точните застраховки за всеки един клиент. Всички знаем какви бедствени събития се случиха и въпреки всичко, учудващо е неразбирането от страна на гражданите на голямата значимост от застраховане, а именно да прехвърлят риска на нас - застрахователите, за да бъдат спокойни.
- Кои застраховки преобладават в Главна Агенция - Добрич?
- С най-голяма популярност се ползва Автомобилното застраховане - застраховка КАСКО и Гражданска отговорност. Това е показателно, че българинът на първо място цени автомобила си и по принуда - задължителната застраховка. На следващо място по премиен приход са имуществените застраховки - пожар, природни бедствия и земетресение, селскостопански култури, професионални отговорности, транспортно застраховане, злополуки, помощ при пътуване и други.
- Как се движат икономическите показатели на ЗАД "Виктория", според Вас.
- Все още не са напълно готови отчетите за 2005 г., но мога да заявя, че очакваният ръст за 2005 г. е в размер на около 100 % спрямо 2004 г. - около 16 милиона лева. Успели сме почти във всички браншове, имаме добра квота на щетимост и имаме едни от най-добрите резултати с много добър баланс. Но се стремим към по-челно място и с реални пазарни инструменти.
- Какви продукти предлагате на клиентите и какви са вашите предимства спрямо другите застрахователни компании?
- Както вече споменах, предлагаме пълната гама застраховки. Предимствата ни са много - гъвкава политика при предлагането на оферти, продажба в пакет, предоставяне на "Точната оферта за точния клиент", спазването на възможно най-къси срокове при изплащане на обезщетение - като държа да отбележа, че при настъпване на застрахователно събитие клиентите получават обезщетението от 3 до 7 дни. Винаги се стремим към разумно застраховане, преценявайки възможността и последствията от настъпване на застрахователно събитие. Затова не търсим увеличение на пазарния дял на всяка цена, а се стремим към конкурентни условия за клиентите и затвърждаване авторитета на компанията. И ще го постигнем - с много дързост и стремеж към това.
- Накрая, нека да кажем къде се намира ЗАД "Виктория" в Добрич.
- Всеки, който реши, може да ни намери на ул. "Любен Каравелов" - в новия бизнес център, който бе направен на мястото на бившия районен съд.
 


Сходни връзки

ЗАД "ВИКТОРИЯ" ПРЕДЛАГА КОНКУРЕТНИ УСЛОВИЯ, СПОКОЙСТВИЕ И СИГУРНОСТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди