изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 05:05 EEST
КУПА ЗА ОБРАЗЦОВА БАЛКАНИАДА ПОЛУЧИ КМЕТЪТ НА КАВАРНА    
Спорт

Купа за образцова организация на Балканиада по бадминтон получи кметът на община Каварна Цонко Цонев. Отличието му връчи вчера председателят на Българската и на Балканската федерации по бадминтон д-р Пюзант Касабян.



От всички прояви в календара на Балканската федерация по бадминтон през 2005 година младежкото първенство до 19 години в Каварна премина при най-добра организация, обяви д-р Касабян. Това е било отчетено от нейния Управителен съвет в Солун, по време на европейския отборен шампионат за мъже и жени. Пюзант Касабян добави, че всъщност е връчил на градоначалника шампионската купа, която спечели младежкият национален отбор на Балканиадата в Каварна.

Вчера Цонко Цонев получи предложение в Каварна да бъде създаден спортен клуб по батут. Предложението дойде лично от председателя на Българската федерация по батут Стоян Димитров. Той обяви, че община Каварна ще получи един мини-батут и в училище в града скоро ще започнат занимания под ръководството на специалист. Шефът на федерацията отбеляза, че в страната има учредени 19 клуба, от които 18 вземат редовни участия в държавни първенства. Макар и млад спорт, федерацията има сериозни успехи – европейски през миналата година, а през тази – световен шампион.

Димитър АПОСТОЛОВ

 


Сходни връзки

КУПА ЗА ОБРАЗЦОВА БАЛКАНИАДА ПОЛУЧИ КМЕТЪТ НА КАВАРНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди