изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:48 EEST
БОМБА ЗАТВОРИ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА    
Новини

В 9.15 часа вчера в добричката Съдебната палата бе получен сигнал за поставена бомба.



"Неизвестен човек се обадил на телефон в съдебна канцелария и казал, че има поставено взривно устройство. Първо РПУ веднага бе информирано. Съдебната полиция евакуира от сградата над стотина души - посетители и служители. Съдебната палата бе проверена и затворена до 13 часа, когато работата в сградата бе възстановена. В съда има охранителни камери, които извършват непрекъснато видеозаснемане. По случая има образувано дознание. В момента тече разследване", каза зам.-председателят на Окръжния съд Георги Павлов.

"В Окръжния съд в понеделник няма насрочени дела, които да предизвикват някакъв интерес", заяви председателят му Енчо Енчев, който отсъства от Добрич поради служебни причини. В Районния съд обаче вчера е трябвало да гледа делото срещу Панайот Кехайов, който е обвинен за причиняване на средни телесни повреди на двама младежи за нанасяне на две средни телесни повреди. Припомняме ви, че скандално известният бизнесмен, който в момента е в ареста по друго обвинение /за предоставянето на помещения за секс услуги/ хвърли як бой на двама младежи в бившето студентско общежитие по ул. "Калиакра". Инцидентът се разигра на 21.01.2003 г. Тогава потърпевшите дошли на гости при техни познати и възникнал скандал. Кехайов удрял с бейзболна бухалка едното момче, което тогава било на 20 години. Жертвата е освидетелствана от съдебен лекар - има разкъсване на лявата тъпанчева мембрана на ухото и намаление на слуха. След това Кехайов хукнал на последния етаж при второто момче, като държал бейзболната бухалка. Вратата на стаята била заключена и той я разбил с крак. С бухалката нанесъл побой на младежа. Пукнал му лява лакетна кост. В стаята нахълтал и съучастникът в саморазправата - Иван Иванов. Той скочил с двата крака върху главата на жертвата и предизвикал контузия на мозъка. Законът предвижда до 5 години затвор, посочи прокурор.

Вчера в Окръжния съд бе отложено делото срещу 30-годишната Мария Минкова Георгиева, която миналия февруари уби двуседмичният си син. НДТ

 


Сходни връзки

БОМБА ЗАТВОРИ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БОМБА ЗАТВОРИ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА
Автор: Anonymous да 2006-02-22 @ 11:23 EET

Това може да бъде работа измислена единствено от П. Кехайов.

Той добре познава законите и възможните последици, то извършените действия.

Този нещастник баламоса всички, когато поиска да му дадът 3 дена за размисъл - дали да остане в ареста. Защо беше всичко това - еми защото точно след 3 дни трябваше да се състои делото му във Варна за обявяване на фирмата му в не състоятелност.Целта му беше да се отложи делото.

Сега 100% пак е негов трик. Отлагане на делата, с цел забавянето на присъдата му. Само че добричката полиция може да е сигурна, че ако е по негова поръчка всички следи са прикрити. Така че едва ли ще открият кой се е обадил.

Този Ябмолски бизнесмен трябва да изгние в затвора и всички като него. Лошото е че покрай него има дори и депутати, които най-нагло се изказват по радиото срещу престъпноста.

Вестините не трябва да спират да вдигат гиролтия, защото всичко ще се потули. Така, че пишете за скандалния бизнесмен. Ние сме с вас. Нека всички мошенници да си получат заслуженото, защото утре този ако излезе може и на вашите деца да стори същото.

БОМБА ЗАТВОРИ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА
Автор: Anonymous да 2006-06-01 @ 23:20 EEST
HAhaHAhaHa nA tebe pyk koi ti e iskal mnenieto fe neshtastnik? :)

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди