изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:31 EET
Турската подписка дочака турския президент    
Новини ВМРО - Казанлък сезира прокуратурата за противоконституционните искания на гражданското движение Миллет-Тракия, регистрирано в града.

Близо 7000 души са подкрепили искането за признаване на турско малцинство у нас, твърдят организаторите. Според поддръжници на сдружението, то е свързано с Адем Кенан, известен с радикалните си възгледи. Подписката продължава с пълна сила в Кърджалийско, съобщи БНР. Инициативата, за която се разбра в неделя, ще продължи до края на месеца. После ще внесем подписите в държавните институции, каза инициаторът Мендерес Кунгюн. Моментът на оповестяването й обаче не е избран случайно - няколко дни преди визитата на президента на Турция Ахмед Сезер (на снимката), който пристига в сряда. Може да се търси връзка и със скандала в главното мюфтийство. ДПС побърза да се разграничи от фундаменталистките искания за малцинство, турски университет, етнически партии. http://www.dir.bg
 


Сходни връзки

Турската подписка дочака турския президент | 5 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Турската подписка дочака турския президент
Автор: Anonymous да 2006-02-22 @ 08:34 EET
Дайте им възможност тия които се чустват турци да си отидат в Турция, там да си правят университет, там да си говорят свободно на езика. Тук е България. Нали затова сме избрали президент, премиер, народни избраници!!!
Турската подписка дочака турския президент
Автор: Anonymous да 2006-02-24 @ 13:47 EET

   Интересдено-мангалите не слизат от първа страница,а

за Атака нито ред -патриотично нали НТД?

Турската подписка дочака турския президент
Автор: Anonymous да 2006-03-10 @ 14:23 EET
Пишете повече за българската нация, за гладващия народ, за неизлекувания народ, за безработните младежи и мъжете и жените на предпенсионна възраст, пишете и убетеде управниците и депутатите да си изпълнят обещанията да запазят България, България е вечна и ще бъде !
Турската подписка дочака турския президент
Автор: Anonymous да 2006-03-11 @ 13:52 EET
коментар по темата 1-да живее българия.     малко пояснение по темата. защо съществува римското право тоест закона. съществува народ-общество съответно ред и закон ?  ЗА КОГО.    знаем че в българия има много народности. всички са сбългарско гражданство.  самата държава или страна някога е била заграбена -завладяна от българските племена от месното тракииско население. грабелисме-грабим и ще се граби. питам къде е законът-редът?  ЗАЩОТО ВСЯКА ИГРА СИ ИМАПРАВИЛА.....питам за какво става въпрос тогава.самият ЛЕВСКИ е мечтал за единна и свята република на всички етноси.мислете!
Турската подписка дочака турския президент
Автор: Anonymous да 2006-03-11 @ 13:58 EET
всичко е преходно-важното е да се лапа сега- или сънуваш ли баница яж. ЛЕВАЦИ.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди