изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 16:35 EEST
АЛБЕНА ПРЕДЛАГА УИКЕНД ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 3 МАРТ    
ТуризъмНастаняването е в хотел "Добруджа" - 4 звезди

Мениджърският екип на Албена предлага прекрасна възможност да си починете в рамките на три и или два дни в 4-звездния хотел "Добруджа" в курорта за националния празник на страната - 3 март. Пакетът от 2 нощувки е с цена 68 лв. на човек на база нощувка и закуска и 88 лв. на човек за настаняване в единична стая също на база нощувка със закуска. При пакет с три нощувки цената за човек в двойна стая е 93 лв., а в единична - 120 лв. Има възможност за доплащане за обяд или вечеря, като това коства съответно 11 лв. на човек за обяд и 13 за вечеря. Дете до 12 години, настанено в стая с двама възрастни, спи и се храни безплатно, а ако децата са две - то едното се настанява и изхранва безплатно, а другото заплаща 50 % от стойността на пакета за възрастен.
Намаление от 20 % от цената ползват и възрастни, настанени в двойна стая на допълнително легло. Резервации и справки могат да бъдат направени в бюро "Албена", което се намира в хотел "България" в Добрич.
Ако пък просто искате с приятели или със семейството да си починете в уюта и комфорта, който предлага хотел "Добруджа", то мажете също да си направите резервация за избрания от вас период в бюрото на Албена. Цените за настаняване през март и април са 35 лв. на човек на ден на база нощувка със закуска в двойна стая и 45 лв. на ден на човек, на същата база, настанен в единична стая.
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПРЕДЛАГА УИКЕНД ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК 3 МАРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди