изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:19 EET
БАНКА ДСК НАМАЛИ ЛИХВИТЕ ПО ЖИЛИЩНИТЕ КРЕДИТИ    
ИкономикаБанка ДСК промени условията на програма "ДСК Уют" за жилищно кредитиране и нови жилищни кредити в лева и евро с обследване на дохода на кредитоискателите, съобщиха от местното подразделение на трезора. Условие за включване в програмата е кредитоискателят да има открита разплащателна сметка в лева в банката.

Всеки един клиент на програмата "ДСК Уют" получава и следните бонуси - електронна дебитна карта Виза или Маестро и право на ползване на кредит овърдрафт по разплащателна сметка.
Видовете жилищни кредити, които отпуска банката а кредити - обезпечени с ипотека и с доказване на дохода, като предлага вариация в 4 опции - първата е фиксирана лихва за първата година в размер на 1.5 % и плаваща лихва за останалия срок в размер на 8.19 %. Втората опция е с възможност за плаваща лихва за първите три години от срока на кредита с 5.59 % и за останалия период от кредита - 8.29 %. Третата опция предлага плаваща лихва за първите пет години в размер на 6.29 %, а за останалия период лихвено ниво в размер на 8.29 %, а четвъртата опция на банката е кредити с плаваща лихва за 10 години, когато лихвените нива са 6.59 %. Клиентите на трезора имат право на преференциална лихвена отстъпка, от тези, посочени в различните опции, в размер на 0.5 пункта за кредити в лева и евро при изпълнение на условията за обвързана продажба.
 


Сходни връзки

БАНКА ДСК НАМАЛИ ЛИХВИТЕ ПО ЖИЛИЩНИТЕ КРЕДИТИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди