изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:11 EEST
ЗА ТРЕТИ ПЪТ КАВАРНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА "ВАКАНЦИЯ'2006" СЪС СОБСТВЕН ЩАНД    
НовиниОбщина Каварна участва за трета поредна година в международната туристическа борса "Ваканция 2006", информира пресаташето на крайморската община Мария Сотирова. Борсата се провежда в НДК в столицата, от 22 до 24 февруари. На изложението Каварна се представя със свой собствен щанд, на който предлага възможностите за летен и алтернативен туризъм.

Щандът е богат на рекламни материали, които разкриват забележителностите на каварненския край и богатото културно-историческо наследство, добави още М. Сотирова.
В продължение на три дни на посетителите ще се предлага и информация за възможностите за настаняване на територията на общината в хотели, мотели, къмпинги, частни квартири. В новоиздадената рекламна брошура на общината е включена и културната програма на Каварна за 2006 година. Страницата е озаглавена "Каварна - балканска рок-столица". Двадесет и третото издание на международната туристическа борса "Ваканция" бе открито вчера, като в изложението тази година участват над 240 туроператорски фирми, браншови организации и сдружения, десетки туристически комплекси и хотели, общини, специализирани учебни заведения, балнеоложки курорти и хотели и други. Освен от България, на борсата се представят и компании от Македония, Турция, Гърция, Кипър, Италия, Испания, Германия, Тайланд, Египет и други, допълни още М. Сотирова.
В борсата участва и община - град Добрич, а зам.-кметът по икономическо развитие Галина Митева заяви пред журналисти, че Добрич ще се представи заедно с Каварна на един и същи щанд, като по този начин ще се използва и договорът за сътрудничество между двете общини.
 


Сходни връзки

ЗА ТРЕТИ ПЪТ КАВАРНА СЕ ПРЕДСТАВЯ НА "ВАКАНЦИЯ'2006" СЪС СОБСТВЕН ЩАНД | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди