изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:21 EET
НОВАТА МЕГА БАНКА В ЩЕ СЕ ОГЛАВИ ОТ Л. ХАМПАРЦУМЯН    
ИкономикаПрез следващите седмици ще се извърши сливането на Булбанк, HVB Bank Biochim (Ейч Ви Би Банк Биохим) и Хеброс Банк

През следващите няколко седмици ще бъде изградена структурата на местния интеграционен офис, който ще планира и координира всички необходими дейности по сливането, информираха от централите на доскоро трите банки. Плановете предвиждат интеграцията на трите банки да приключи през третото тримесечие на 2007 година. По време на интеграционния процес трите банки ще продължат да работят паралелно. Вече започналият процес на сливане между HVB Bank Biochim и Хеброс Банк ще приключи през втората половина на 2006 година.
Като първа стъпка, UniCredit и BA-CA определиха висшия мениджмънт на новата банка, която ще бъде създадена от сливането на Булбанк, HVB Bank Biochim и Хеброс банк. Левон Хампарцумян, който в момента е Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Булбанк, е избран за Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на новата мегабанка. Петер Харолд, Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на HVB Bank Biochim и Хеброс Банк, ще бъде генерален мениджър, а Андреа Казини, Главен оперативен директор на Булбанк, е избран за зам.-генерален мениджър на новата банка. Всички обявени назначения подлежат на одобрение от съответните власти.
Сливането на трите финансови институции ще създаде най-голямата банка в България с общи активи над три милиарда евро, с 326 клонове и офиси в цялата страна, които обслужват повече от един милион клиенти. Тя ще бъде част от най-голямата банкова мрежа в Централна и Източна Европа. UniCredit Group е мощна европейска банкова група, която обслужва над 28 милиона клиенти чрез 7000 клонове и офиси в 20 държави. Чрез обединението новата UniCredit Group засили значително позициите си в Централна и Източна Европа като броя на клоновете и офисите в региона е около 2800, а броя на клиентите е близо 16 милиона.
 


Сходни връзки

НОВАТА МЕГА БАНКА В ЩЕ СЕ ОГЛАВИ ОТ Л. ХАМПАРЦУМЯН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди