изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 15:09 EEST
БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ: ЗАЛОВИХА ТРИМА МАСКИРАНИ ОТНЕЛИ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН С ПИСТОЛЕТ    
Ред и сигурност През изминалото  денонощие на територията обслужвана от РДВР гр.Добрич са регистрирани 9 криминални престъпления и произшествия
 1.  На 22.02.2006 г. около 21.00 ч. в района на паметника на "Хан Аспарух" в гр. Добрич, три неизвестни маскирани лица, внезапно нападат жител на гр.Добрич и след като го заплашват с пистолет му отнемат мобилния телефон.

Тримата извъртели на престъпното деяние веднага напускат района на местопроизшествието, бягайки към централната част на града.
          След извършването на престъпното деяние  служители на сектор "Криминална полиция" при Първо РПУ-Добрич, незабавно са предприели оперативно издирвателни мероприятия , в резултат на които в следващите няколко часа в гр. Добрич са установени и задържани извършителите на въоръжения грабеж.
            От задържаните лица служителите на полицията са иззели газов пистолет и мобилния телефон,обект на престъпно посегателство. При последвалите справки се установява,че тримата задържани са ученици от училища на територията на гр. Добрич и са на възраст, съответно двама на  17 години и един на 18 години, всички от гр.Добрич.
           Работата по изясняването на престъпната дейност на групата продължава,задържаните лица са заподозрени в извършването и на други престъпления на територията на гр.Добрич.
           След приключването на случая,материалите по него ще бъдат предоставени на ОСлС-Добрич за образуване на предварително производство.
           2.На 22.02.2006г.,неизвестно лице,чрез взлом влиза в избено помещение в района на ул."Дунав"в гр.Добрич и извършва кражба на инстременти,ел.проводник и лозарска помпа.
             По случая работят служители на Първо РПУ-Добрич,провеждат оперативни мероприятия за установяване и задържане извършителите на престъпното деяние.Образувано е полицейско дознание.
На територията, обслужвана от РДВР са  регистрирани 5 ПТП с материални щети.
Поделенията на РЗ ПАБ не   са участвали в гасенето   пожари  и АСД.
 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА РДВР - ДОБРИЧ: ЗАЛОВИХА ТРИМА МАСКИРАНИ ОТНЕЛИ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН С ПИСТОЛЕТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди