изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 12:51 EET
МЪРИ: АКО БАБАНГИДА Е ДОБРЕ, ПОЧВАМЕ СЪС СЪСТАВА ОТ МАЧА В ТЪРНАВА    
СпортСтарши-треньорът на Левски Станимир Стоилов даде последната си пресконференция преди мача реванш от турнира за купата на УЕФА срещу Артмедия, предаде официалният сайт на "сините".

 

"Ако здравословното състояние на Емил Ангелов е добро, ще започнем със състава от мача в Търнава, естествено ако не се случи нещо на утрешната тренировка. Емил Ангелов тренира нормално с отбора, като разчитаме той да каже дали е в състояние да изиграе срещата на 100%.

След положителния резултат в първата среща нормално е очакванията да са по-големи и съответно товара върху нас и футболистите е усилен, но имайки предвид опита от изминалата година, се надявам да изиграем спокойно мача. Когато играем под напрежение, визирам срещата с Публикум, не показваме най-доброто на което сме способни.

От половин година насам феновете знаят какъв футбол да очакват от ЛЕВСКИ - излизаме за хубава игра в атакуващ стил. Ако противникът е по-добър и ни създаде проблеми, естествено ще се защитаваме с повече хора, но ние ще използваме подема от публиката и ще атакуваме от първата минута и няма да приемем изчаквателна тактика.

За първи път тази година излизаме с аванс от първата среща, но ние няма да си променяме стратегията. Няма да се интересуваме от стила на игра на противника - те ще бъдат поставени под натиск и от нас, и от нашите фенове. Трябва да проявим доста футболна хитрост, за да спечелим срещата и ако се наложи да се защитаваме, да използваме нашите бързи нападатели за контра-атаки.

Сигурен съм, че ще получим огромна подкрепата от нашите фенове, като се надявам да бъдат търпеливи и да не поставят под напрежение отбора в развитието на срещата.

 

 

 


Сходни връзки

МЪРИ: АКО БАБАНГИДА Е ДОБРЕ, ПОЧВАМЕ СЪС СЪСТАВА ОТ МАЧА В ТЪРНАВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди