изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 08:43 EEST
"ЛЕВСКИ" СЪСЕЧЕ "АРТМЕДИЯ" С 2:0    
СпортЛевски се класира на осминафинал за Купата на УЕФА! "Сините" победиха с 2:0 Артмедия в реванша и продължават европохода си. 35 000 зрители на стадион "Васил Левски" и милиони българи пред телевизорите видяха поредния успех за тима на Станимир Стоилов.

 Левски отстрани съперника си с общ резултат 3:0 и записа най-доброто постижение на български клуб в Европа от 1990 година насам. Преди 16 години ЦСКА игра четвъртфинал за КЕШ с Марсилия. Двата гола в днешния мач вкара Емил Ангелов. Първо в 14-ата минута нападателят засече мощно с глава центриране на Телкийски. Само 13 минути по-късно Бабангида отново се оказа на точното място, след като удар на Бардон се отклони от крака му и влетя в мрежата на словаците. През цялото полувреме възпитаниците на Мъри Стоилов показаха по-голямата си класа. Артмедия на практика нямаше голово положение, докато след почивката Левски можеше да вкара още голове. Следващият съперник на Левски ще бъде победителят от двойката Удинезе - Ланс. Италианците спечелиха първия мач с 3:0. Срещите от осминафиналите са на 9 и 23 март, "сините" са гости в първия двубой.

 


Сходни връзки

"ЛЕВСКИ" СЪСЕЧЕ "АРТМЕДИЯ" С 2:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди