изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:02 EEST
Волен Сидеров: “Атака” може да се коалира с други националистични формации за президентските избори    
ПолитикаСофия. “Атака” може да се коалира с други патриотични формации за президентските избори. Това обяви лидерът на партията Волен Сидеров, предаде репортер на Агенция “Фокус”. Засега било рано обаче да се посочват конкретни имена.

В отговор на въпрос с кои парламентарно представени партии евентуално може да влезе в коалиция “Атака”, Сидеров заяви, че до момента се наблюдава добро сътрудничество с ВМРО.
Сидеров подчерта, че нагласите за предсрочни парламентарни избори у хората са достатъчно силни и не ги предизвиква неговата политическа формация. По думите му, имало нужда от смяна на елита. “България трябва да се управлява от български партии, които поставят на първо място приоритетите на страната, а не евроатлантическите приоритети. Тепърва “Атака” щяла да търси сътрудничество с все повече националистични организации, тъй като политиката на национализъм не била само патос и лозунги, а била реално приложима. Той подчерта с такава политика могат да се постигнат промени в икономически, социалния и политическия живот на страната. “Това ще бъде дълъг процес, но ние ще поставим началото на 3 март”, допълни Сидеров.
МАРТИНА БОЗУКОВА
 


Сходни връзки

Волен Сидеров: “Атака” може да се коалира с други националистични формации за президентските избори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди