изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:33 EEST
Бойко Борисов: Излишно се преекспонира и политизира шествието на “Атака” за 3 март    
НовиниСофия. Излишно се преекспонира и политизира митинг-шествието на партия “Атака” и разрешението, което съм дал за него. Това заяви пред Агенция “Фокус” кметът на София Бойко Борисов.

В отговор на въпрос, как ще коментира упреците срещу него от страна на премиера Сергей Станишев относно разрешаването на шествието, Борисов заяви, че от министър-председателя очаква отговор, защо на София са дадени със 100 млн. лева по-малко за 2006 година и кога ще бъдат отпуснати необходимите средства за ремонт на улиците. “Софиянци се надяваме премиерът да ни помогне за разрешаване на кризата с боклука”, допълни Борисов.
“Атака” е партия, която иска да проведе митинг-шествие, изпратила е надлежно своите документи. Това, което съм преценил, че е опасно за националната сигурност и изобщо за реда съм го забранил. Оттам нататък, аз по закон нямам право да забраня мероприятието”, посочи Борисов.
МАРТИНА БОЗУКОВА

 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Излишно се преекспонира и политизира шествието на “Атака” за 3 март | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди