изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:02 EEST
АЛБЕНА ПОСРЕЩА ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ С МАРТЕНИЧКИ    
ТуризъмТоп-курортът на българското Черноморие "Албена" посреща първите туристи за сезон лято'2006 на 1 март, съобщи Елена Георгива от сектор "Маркетинг и продажби".

Първите гости на курорта са немци, които за втора поредна година води операторът "Виррайзен", добави още Е. Георгиева. Общо 150 души ще отмарят в четиризвездния хотел "Добруджа" и ще ползват балнеологията към същия хотел. "Тъй като гостите ни идват на първи март, а това е един много български празник, ние сме им приготвили малка изненада - ще ги посрещнем с мартенички, като ги запознаем и с обичая Баба Марта" - разкри още Е. Георгиева. "Виррайзен" е специализирана туристическа фирма в балнеотуризма, както и друг дългогодишен партньор на Албена също от немския пазар - "Кур клуб". На 13 март пък идват първите 70 души, които тази година ще доведе у нас "Кур клуб".
От 11 април до 17 май в комплекса ще отмарят туристите на австрийския оператор "Сеньорен Райзен". Общо 6500 души ще доведе през тази година австрийкият съюз на пенсионерите. Припомняме, че миналата година те отново се върнаха в Албена, след като не харесаха масовото застрояване по Южното ни Черноморие.
Началото на активния сезон Албена ще постави с посрещането на туристи от Германия, Белгия, Скандинавия и Русия. Първите французи в Албена пристигат на 29 април, а на 5-6 май и гости от други държави. Като цяло мениджърският екип на комплекса очаква добър сезон - както тук - в северната част на страната, така и на юг, където "Албена" АД е собственик на бившия комплекс ММЦ "Приморско".
 


Сходни връзки

АЛБЕНА ПОСРЕЩА ПЪРВИТЕ ТУРИСТИ С МАРТЕНИЧКИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди