изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:56 EEST
ДЕЦА ГРАБЯТ ТАКСИДЖИЯ С ЕЛЕКТРОШОКОВА ПАЛКА    
Ред и сигурностТрима ученици от Добрич - в 8 и 10 клас,  нападнали и ограбили посред бял ден таксиметров шофьор, съобщиха от РДВР. Престъпното деяние било извършено в петък. Около 11.30 часа тийнейджърите наели таксито от центъра на града. Информирани разказаха за НДТ, че това станало на пиацата на пазара, зад волана бил 50-годишният Чанко Чанев от Добрич.

Момчетата съобщили  адрес във вилната зона "Гаази Баба". При навлизането в зоната обаче, "клиентите" внезапно нападнали шофьора и след заплахи и използване на електрошоково устройство го обрали. Според РДВР, таксиметровият шофьор "олекнал" с около 30 лева. След като дошъл в съзнание, потърпевшият се жалвал в полицията, като дал подробно описание на нападателите си.

 Три часа и половина след подаване на сигнала, служители на "Криминална полиция" и сектор "Охранителна полиция" на Първо РПУ-Добрич, задържали и тримата в покрайнините на града. От последвалите справки станало ясно, че задържаните са от Добрич и са на възраст между 15 и 17 години. В децата били намерени парите и електрошоковото устройство. Установено било и откъде тийнейджърите са закупили електрошоковата палка.

          Работата по изясняването на цялостната престъпна дейност на групата продължава и след приключване на разследването материалите ще бъдат изпратени в Окръжна следствена служба за образуване на предварително производство. НДТ

 


Сходни връзки

ДЕЦА ГРАБЯТ ТАКСИДЖИЯ С ЕЛЕКТРОШОКОВА ПАЛКА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди