изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 03:45 EEST
ЦЕНКА ИВАНОВА "ЩЕ ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ"    
ЛюбопитноЗаповед №72 от 23 февруари на земеделския министър Шиваров определи статута на злополучната добричка фирма "Алвина".

Тя ще бъде вписана във фирменото отделение на съда като дружество с ограничена отговорност. От Министерството на земеделието и хранителната промишленост е дошла благословията за управител на фирмата да бъде назначена Ценка Иванова, бивш технолог, предложена на общо събрание. Малка спънка в крачката напред може да се окаже жалбата на правоимащите до Върховния съд.

24 ЦЕНТРАЛНИ ОБЕКТА В НАРУШЕНИЕ
Проверките, които нарочна комисия с председател зам.-кмета на Добрич арх. Милен Чалъков извърши на временните обекти по чл. 120 от ЗТСУ в централната градска част, показали, че 24 от тях са в нарушение. Някои били построени върху обществени паркинги - пред Стоматологичната поликлиника, пред търговския комплекс на ТПК "Мир". Най-много обаче били временните постройки, спретнати върху тротоари - 13... От председателя на комисията арх. Милен Чалъков научихме, че тези временни постройки "в крачка" са изникнали в Добрич от 1990 г. досега.
НДТ - 27 февруари 1996 г.

 


Сходни връзки

ЦЕНКА ИВАНОВА "ЩЕ ВАДИ КЕСТЕНИТЕ ОТ ОГЪНЯ" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди