изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 06:01 EET
УБЕДИТЕЛНИ ПОБЕДИ ЗА ХАНДБАЛИСТКИТЕ НА "ДОБРУДЖА"    
СпортОтлично се представи отборът на "Добруджа" в проведения вчера в Каварна турнир от зоналното първенство по хандбал за девойки старша възраст. Възпитаничките на Митко Добрев и Йорданка Добрева играха много силно и спечелиха убедително и двете си срещи.

Те се наложиха първо над състава на домакините с 33:16 (на полувремето 15:8), а след това разгромиха варненския "Локомотив-Металекс Билд" с 25:6 (9:4). Ето какво сподели след състезанието М. Добрев: "Много съм доволен от представянето на всички момичета. Играха с много хъс, с голямо желание за победа. С представянето си показахме, че сме работили в правилна посока. В същото време искам да отбележа, че този успех дойде след много труд в неотоплената зала за тренировки. Но, за съжаление, проблемите ни не свършват с липсата на нормални условия за подготовка. С болка ще отбележа, че преди този турнир не получихме никаква помощ от ХК "Добруджа" и бяхме принудени да се молим за помощ на приятели, за да можем да стигнем до Каварна и да участваме в състезанието." Ето имената на момичетата, които взеха участие в победните мачове на "Добруджа": Валентина Вълкова, Теодора Стефанова, Теодора Николова, Светлана Шиякова, Илияна Илиева, Елена Христова, Маргарита Александрова, Роксана Радева, Мирела Вълчева, Росица Евтимова, Венелина Митева и Мерве Екрем.

 


Сходни връзки

УБЕДИТЕЛНИ ПОБЕДИ ЗА ХАНДБАЛИСТКИТЕ НА "ДОБРУДЖА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди